]] >

dimarts, 5 de febrer de 2013

MELMELADA DE CARABASSETA BLANCA





La carabasseta blanca és tendra com l'aigua, amb una pell clara. 
És una melmelada exquisida!!! Té el toc fresc i agradable de la llima.

Combina perfectament amb carns (un simple llom a la planxa amb creïlles al forn es va convertir en un manjar!) o amb seitán, però us sorprendrà gratament en combinar-la amb formatge o formatge vegà.
Un desdejuni que estavella per a un matí especial pot ser una torrada de pa amb melmelada de carbasseta amb formatge artesà (a poder ser, un formatge amb cos i sabor) o amb una crema de formatge vegana.




El calabacín blanco es tierno como el agua, con una piel clara. 
Es una mermelada exquisita!!! Tiene el toque fresco y agradable del limón.

Combina perfectamente con carnes (un simple lomo a la plancha con patatas al horno se convirtió en un manjar!) o con seitán, pero os sorprenderá gratamente al combinarla con queso o queso vegano.
Un desayuno que estrella para una mañana especial puede ser una tostada de pan con mermelada de calabacín con queso artesano (a poder ser, un queso con cuerpo y sabor) o con una crema de queso vegano.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada