]] >

dimarts, 29 de gener del 2013

PASTA DE DENTS SABOR MENTA



Unes dents sanes i fortes són el perfecte indicador que una persona es troba saludable i en equilibri amb el seu cos.

La nostra pasta de dents és 100% natural pel que evita els perillosos compostos utilitzats en les pastes de dents com són el Fluor, Lauret Sulfat de Sodi, Compostos Etoxilats, Triclosan utilitzat com a agent antibacterià per reduir la placa però que a la llarga pel seu efecte agressiu, destrueix tots els bacteris, també les necessàries i danya les cèl·lules de les genives. etc.


Ingredients:
* Agroecològics
: per evitar químics sintètics i/o el cultiu d'ingredients naturals amb pesticides o fertilitzants (no naturals), els quals són perjudicials tant per al medi ambient com per als éssers humans.
* Argila: ajuda a remoure la placa, a remineralitzar les dents, a més en ser alcalí neutralitza els àcids (els quals danyen l'esmalt de les dents).
* Oli essencial de Mirra: té propietats antisèptiques i és molt beneficiosa per a la salut dental.
* Oli essencial de menta: dóna un sabor agradable i fresc a la pasta dental, a més és antibacterià.



Unos dientes sanos y fuertes son el perfecto indicador de que una persona se encuentra saludable y en equilibrio con su cuerpo.

Nuestra pasta de dientes es 100% natural por lo que evita los peligrosos compuestos utilizados en las pastas de dientes como son el FlúorLauret Sulfato de SodioCompuestos Etoxilados, Triclosan utilizado como agente anti-bacteriano para reducir la placa pero que a la larga por su efecto agresivo, destruye todas las bacterias, también las necesarias y daña las células de las encías. etc. 


Ingredientes:
* Agroecológicos: para evitar químicos sintéticos y/o el cultivo de ingredientes naturales con pesticidas o fertilizantes (no naturales), los cuales son perjudiciales tanto para el medio ambiente como para los seres humanos.
* Arcilla: ayuda a remover la placa, a remineralizar los dientes, además al ser alcalino neutraliza los ácidos (los cuales dañan el esmalte de los dientes).
* Aceite esencial de Mirra: tiene propiedades antisépticas y es muy beneficiosa para la salud dental.
* Aceite esencial de menta: da un sabor agradable y fresco a la pasta dental, además es antibacteriano.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada