]] >

diumenge, 17 de març del 2013

MERMELADA DE BERENJENA



MERMELADA DE BERENJENA

¿Sabías que las berenjenas son maravillosas para preparar un buen dulce o mermelada? Su consistencia carnosa las vuelve perfectas para este fin.
La mermelada de berenjena está deliciosa, mejor de lo que seguramente crees.

Con esta mermelada puedes untar el pan en el desayuno y es una manera 
de comer la berenjena de una forma rica y diferente. 
 
Está mermelada está elaborada con mucho amor y paciencia, dejando que el tiempo haga lo suyo y la mermelada de berenjenas tome su punto justo. 

Recuerda que nuestras recetas artesanales no contienen colorantes ni conservantes, están elaboradas con verduras y frutas de primera calidad y procedentes de la agricultura agroecológica. Aptas para veganos y celiacos.


LA BERENJENA, nombre científico Solanum melongena, es de la familia de las Solenaceas al igual que el tomate, patata, pimientos y ajies, naranjilla  y tabaco.

La berenjena contiene 90% de agua, pocas grasas, fibra si se come la piel y pocas calorías, además:
  • Vitaminas: E, A, C, B1, B2, Ácido fólico
  • Minerales: hierro, calcio, fósforo, magnesio, potasio.

Propiedades y beneficios.
    • Favorece la circulación sanguínea
    • Antioxidante, del tipo polifenoles
    • Reduce el colesterol.
    • Previene la arteriosclerosis.
    • Estimula la bilis.
    • Inhibe el crecimiento de las células cancerígenas en el estomago, gracias a su vitamina E 
    • Ayuda en dietas de control de peso.
    •  
Los primeros datos que se tienen datan del año 2000 AC, en el Sudeste asiático. Fue comercializado por vendedores árabes siglos más tarde en el norte de África. Desde allí entro a Europa en la Edad Media a través de la España musulmana, y muchos años después fue llevada a América por los españoles.

La historia de esta hortaliza suma curiosas anécdotas. Así, mientras en la Edad Media, era considerada afrodisíaca, y por ello, un manjar obligado para tristones amados y amantes, especialmente condimentada con jengibre, actualmente, en la isla de Bali, los hombres no se le acercan, creyendo que causa un efecto contrario.


MELMELADA D’ALBERGÍNIA

Sabies que les albergínies són meravelloses per preparar un bon dolç o melmelada? La seva consistència carnosa les torna perfectes per a aquesta fi. 
La melmelada d'albergínia està deliciosa, millor del que segurament creïs.

Amb aquesta melmelada pots untar el pa en el desdejuni i és una manera 
de menjar l'albergínia d'una forma rica i diferent. 

Està melmelada està elaborada amb molt amor i paciència, deixant que el temps faci el seu treball i la melmelada d'albergínies prengui el seu punt just. 

Recorda que les nostres receptes artesanals no contenen colorants ni conservants, estan elaborades amb verdures i fruites de primera qualitat i procedents de l'agricultura agroecològica. Aptes per vegans i celíacs.


L'ALBERGÍNIA, nom científic Solanum melongena, és de la família de les Solenaceas igual que la tomata, creïlla, pimentons i ajies, naranjilla i tabac. 

L'albergínia conté 90% d'aigua, pocs greixos, fibra si es menja la pell i poques calories, a més:
• Vitamines: I, A, C, B1, B2, Àcid fòlic
• Minerals: ferro, calci, fòsfor, magnesi, potassi.

Propietats i beneficis.

o Afavoreix la circulació sanguínea
o Antioxidant, del tipus polifenols
o Redueix el colesterol.
o Prevé la arteriosclerosis.
o Estimula la bilis.
o Inhibeix el creixement de les cèl·lules cancerígenes en l’estomac, gràcies a la seva vitamina E
o Ajuda en dietes de control de pes.

Les primeres dades que es tenen daten de l'any 2000 AC, en el Sud-est asiàtic. Va ser comercialitzat per venedors àrabs segles més tard en el nord d'Àfrica. Des d'allí entro a Europa en l'Edat Mitjana a través de l'Espanya musulmana, i molts anys després va ser portada a Amèrica pels espanyols.

La història d'aquesta hortalissa summa curioses anècdotes. Així, mentre en l'Edat Mitjana, era considerada afrodisíaca, i per això, un manjar obligat per tristons estimats i amants, especialment condimentada amb gingebre, actualment, a la illa de Bali, els homes no se li apropen, creient que causa un efecte contrari.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada